Helle for det nysgerrige menneske

12 marts 2014 Skrevet af 
i Blogs
  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Konkurrencestatsminister;
Det er ikke dumhed eller kynisme det er frygtens politik. Hvis ikke Helle følger finans og storkapitalens diktering tror hun på deres trusler om udflytning, forhøjede renter eller spekulation mod kronen eller handelsblokade. Politikerene er konkurrence blændede, storindustrien er "to big to deny". Derfor er demokratiet allerede ved at være så udhulet for magt at de laver mørklægningslove og overvågnings og sikkerheds politik, fordi de frygter vælgernes vrede over den kroniske udhulning af værdierne, via bankernes ukontrollerede kredit og rente udskrivning.

Det er et gidseldrama hvor gidslerne/ politikerene ikke tør udtale sig eller vælger at tro på at gidseltagerene / bankerne og storkapitalen, vil give dem og måske deres vælgere, en del af rovet hvis de hjælper dem med at holde folket i vækst af gæld, forbrug og intern splid: mellem rød og blå, tro og viden, gammel og ung, sort og hvid, mand og kvinde, syd og nord.... 

Den eneste forskel der er på frihed og slaveri er adgang til midler som i denne verden er omskrevet til kapital. 

Der er alle os de 99% og så er der den 1 % der er frie.

Alle skal dyrke kendiskulturen og stræbe efter, eller drømme om at blive dem. Dette er også pressens skæbne, at skabe disse drømme, at dyrke kendiskulturen og selv ligge under for denne historie om at gennem konkurrence blir vi til stjerner. 

Menneskets Natur - er det mest konkurrence der har dannet mennesket ? Hvad med nysgerrighed og dygtighed til at videregive ny viden til fælleskabet, der giver tryghed og mulighed for fredelig udvikling tilbage ?

2295 Senest ændret Lørdag, 15 marts 2014 11:09
Mere i denne kategori: