Filip S

Filip S

KØBENHAVN: USA-baser i Danmark? Debat med den norske fredsaktivist Bitte Vatvedt

Alle er velkommen torsdag den 23. februar klokken 19 på Frederiksborgvej 11, 1. sal, hvor Kommunistisk Parti København indbyder til oplæg og debat om krigen i Ukraine.

Krigens karakter.

Tidligere havde jeg en voldsom "gamer" server computer kørende med 200-300 watts strømforsyning som host til OBS+Restreamer men fik en voldsom strøm udgift dermed.
Det betød jeg lavede om så det bare var to raspberrypi 4 som hostede chat og restreamer+nextcloud - foruden at jeg kunne benytte en mindre VPS.

I år er Arbejderen udkommet som dagblad i 40 år – det skal fejres! Ikke med nostalgi og skåltaler om årene som er gået, men ved at se fremad – nu som altid gælder det fremtiden!

Johnny Slabiak alias Fedtmule kendt fra CATV christiania.tv, han fik fred. Hans bisættelse er fredag den 18.november kl.13.30 i Vor Frelser Kirke.

RaspberryPI er almindelig kendt SBC SingleBoard Computer og der er også andre alternativer på marked som kan være relevante alternativer.

F-droid OpenSource alterlativ til Google playstore på android.

Virtuel Private Server setup - lidt bedre end blot et webhotel, hvis man vil have andre ekstra funktioner end blot mail og webserver.

Livestream.. fra Shotokan cup 55 Lørdag den 29 Oktober start fra kl 10 og kl 14.

Vi har nu flere indgående streamer kanaler og hver enkelt kanal kan så yderligere være publisering til andre platforme.

Side 1 ud af 5