Filip S

Filip S

Fotograf og mediepartisan.
 

Jeg dækker lidt af hvert med foto/video - til medier som arbejderen og modkraft, tvmarieret samt undergroundnews.dk når tiden tillader det.
 


Jeg søger i øvrigt også arbejde, så jeg kan forsørge mig selv og mine to drenge betydeligt bedre.

Træt af fattigdom og undertrykkelse - jeg mener det er meget forkert hverdan livet skal handle om at overleve fremfor at leve.Du kan besøge min hjemmeside for yderligere oplysninger eller evt. kontakte mig via facebook.

PS. Hvis du er fotograf og laver foto/video reportage - samt gerne vil være mediepartisan så kontakt mig

 

Demonstration d. 22. oktober kl. 15:00-17:30: ALLE PÅ GADEN FOR PALÆSTINA
Dette er en gående demonstration. Programmet starter på Den Røde Plads og slutter på Christiansborg.
 
Den første tirsdag i oktober åbnes der for møder i Folketingssalen, og folketingsåret er dermed skudt i gang og igen er der de klassiske protester ude på slotspladsen.
Der var færre deltagere end sidste år men det skylles jo nok ikke en voksende tilfredshed men måske en erkendelse af det ikke er der protesterne høres normalt og mainstream medierne dækker ej heller disse som sætter fokus på evt. Nej til Krig og klima orienteret spørgsmål.

Der kan være mange årsager til at benytte en fjernstyret OBS til afvikling af livestream eller optagelser og ligesom vi har en video redigerings platform, så har man en 100% browser baseret adgang til OBS Studio (Open Broadcaster Software) som giver en bunke muligheder.

Fjern installeret video editor som evt. kan tilgå en NAS/Cloud og lave video redigering fra computer/tablet som evt. ikke har kræfter til opgaven.

Beboere i Mjølnerparken er lige nu ved at blive smidt ud af deres hjem.

Youtube er nu begyndt at kræve betalingsmedlemskab for at få adgang til dit helt eget indhold sendt/uploadet til Youtube
Man kan frygte at de pludselig kræver betaling for adgang til mail og andet kritisk også.

SDI er coax kabler med bnc stik som benyttes til multi kamera setup og et alternativ til SDI er så NDI hvor der kan benyttes netværks ethernet forbindelser samt en protokol som er lowlatency=hurtig.

Københavns Historiske Marked pinsen 2022

Torsdag den 11. november 2021 var der skæv valgaften. Det foregik på Operaen i Christiania. Temaet er legalisering af cannabis. Det var arrangeret af Hampepartiet og Operaen. Der havde inviteret flere politikere, der stiller op til valget i København og regionerne den 16. november 2021.

Remote/fjernstyret Videomixer setup - behovet for at kunne lave et studio med måske 4 kabel forbundet kamera - hvor man sender to streams afsted til "TV-stationen".

I dette eksempel benyttes en RGBLink Mini+ men det kunne også være andre videomixer modeller som måske BlackMagic ATEM mini men dens software videomixer definere mulighederne.

RGBlink Mini+ er smart ved at man kan sætte tilslutte og styre PTZ kamera med Pan/Tilt og Zoom men allerede med 3-4 statiske kamera kan man meget.
 

Eftersom jeg i forvejen har bygget en lille box som sættes på et kamera og som kan tage HDMI input og sende det til en TV/station redaktion via et mobilt wifi hotspot kan den også benyttes på en videomixer.

Når jeg siger sendes hjem til "tv-stationen" kan det være en fjernstyret OBS som sender videre til undergroundnews restream og publiserings platform.

Side 1 ud af 10