Nej TAK vis nu nødvendigt hensyn til de sårbare også

11 april 2020 Skrevet af 
i Blogs
  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

- jeg er da ikke imod en gradvis (kontrolleret) genåbning men jeg mener vores regering forsat har en større pligt til at sikre at det IKKE sker på bekostning af flere menneskeliv end nødvendigt INKLUSIV hensyn de sårbare børn+voksne og jo mere kontrolleret åbning jo bedre.

- Det er muligt ved at lukke mere op stille og roligt fremfor en total åbning af vores skoler efter påske – så risikoen er ikke mange flere døde det er også en sundhedssektor som bryder sammen og resterne af en tillid til vores regering og sundhedsstyrelsen forsvinder helt.

Et civiliseret samfund skal kendes på hvordan man behandler sine svageste?
 

Det er af hensyn til vores børn, plus de ansatte i skolesektoren hvor der også er sårbare pårørende og nu har de jo fortalt os det var MEGET vigtigt vi ikke overbelastede sundhedssektoren - så hvorfor er nogle imod at man gør det betydeligt mere kontrolleret når det muligt ?


Flere forældre har skrevet under på at de ikke ønsker at deres børn skal være forsøgskanin og det er ikke kun af hensyn til deres børn men også de lære og ansatte som nu skal risikere livet på trods af de evt. tilhøre såbare grupper.

Vi kan godt kalde dette medmenneskelig solidarisk samfundssind at man mener der SKAL vises hensyn til de såbare som før eller senere smittes måske men så et neget mere reguleret tempo vel ?

Du kan finde flere som mener dette i facebook gruppen her https://www.facebook.com/groups/2845505848837005/ også er der en underskiftindsamling imod forsøget her men da dette er af hensyn til de sårbare så forventer jeg ikke disse protester bliver hørt.Meget færre børn til at starte med vil gøre det meget mere forsvarligt at implementere gode sikkerhedsprocedure og dermed også en mindre smittespredning og det bekymre mig at vores regering totalt glemmer børnekonventionen og egen lovgivning plus menneskerettighederne fordi deres fokus lader til at være helt andre steder og ikke engang lytter til anbefalinger fra WHO - dette mangler der også forsat en forklaring på og man kan ikke læse den i det forsøg som beskrives i dette dokument https://www.ft.dk/samling/20191/almdel/SUU/bilag/317/2175523.pdfHvorfor ikke forsat udvise samfundssind med hensyn og solidaritet tilnetop  alle sårbare mennesker i samfundet hvorfor vælger en stragi som vil netop vil smitte de nære plus tryghedsskabende omsorgs personer for vores børn som noget af det første ?

Lukkede vi kun Danmark ned for at sikre sundhedssektoren ikke blev overbeblastet så de rige og ikke så sårbare kunne få deres behandling eller lukkede man også  Danmark hensyn til beskyttelsen af erhverslivet ?

Efter børnekonventionen og grundlæggende menneskerettigheder har vores regering/Danmark en særlig forpligtigelse som civiliseret samfund at udvise hensyn til børn samt de sårbare i samfundet men dette glemmer man på flere punkter i den nuværende plan.
 

Boblen skal måske sprænges - tja hvis vi absolut i hastværk skal  ofre vores børn fordi virksomheder i skattely og efter flere hjælpe osv. akut skal bruge os på et arbejdsmarked fordi få grådige aktionærer er mere bekymret for deres virksomheder og gerne vil ha vores sårbare skal aflives sådan BANG med fuld fart på og så betændelse/vira skal sprøjte ud ganske ukontrolleret flere steder så det lyder det altså ugennemtænkt hvis man snakker om en kontrolleret åbning og det behøver man da ikke være raket bygger for at kunne forstå.

 

Et super godt værnemiddel kunne være at vi for en tid, arbejder med fjernundervisning og med lidt færre børn/voksne i skolen sådan de ansatte bedre kan sikre de nødvendige og ændre procedure som også kommer til at præge en skoledag og åbning.
Fjernundervisning som værnemiddel i en mere langsom skoleåbning kan begrænse en belastning i skolerne og det er jo en færdighed som kan være den ENESTE mulighed når hele sundhedssektoren byder sammen og der faktisk også skolelærere
som er i risikogruppen som vi også bør beskytte så det er absolut ikke egoist curling forældre som er ubegrundet begymret over at man ikke udviser nok hensyn til de sårbare i den aktuelle plan. 

 


 

2374 Senest ændret Lørdag, 18 april 2020 08:49
Mere i denne kategori: