Larix mobil stream - vejledning

  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Du kan komme i gang med at livestreame mere professionelt med en app.
Larix Broadcaster er et super smart app som kan en masse.

 

 

Koden for at streame til en bestemt destination kan naturligvis skifte.   
Det er ikke smart og sende til flere destinatione på samme tid direkte fra sin mobil men en restream tjenste kan sende din stream til flere platforme på samme tid også.

Via vores system kan vi aktivere restream til andre platforme som youtube samt facebook nogle gange.
 

Update/Bemærkning Larix er blevet blevet begræmset til at være en udgave hvor enkelte funktioner er tidsbegrænset og hvor man kan købe den til 82 kr pr måned - men heldigvis
findes en anden App med navn IRL pro som kan tilsvarende som alternativ.

Hent app til den enhed:

 
 
 
Så skal du dog have QR koden eller de oplysninger som du skal importere til din app fra os - så er din enhed klar til at kunne streame til angivet platform/kanal.
Med QR koden kan du blot scanne den med din app men via mail/sms kan du blot importere via grove import metoden som sætter det hele op.

De oplysninger er lidt fortrolige og indeholder så streamkey nøgler/adresser som vores system kender  også kan vi vælge stream input fra dig.

Til dialog/interview setup hvor man snakker med jounalist eller flerer deltagere har vi dog en anden metode end med denne app.

Men med disse værktøjer kan du let livestream foredrag og andet direkte til vores platform.

Knapper på S-1, S-2 osv. giver mulighed for at vælge hvad som skal sendes ud.Ovestående fjernstyring er ikke noget du behøver at kende til for at kunne benytte Larix appen men det er blot for at forklare appen sender til vores platform hvor man kan stille om til din livestream og hvor nogle andre ansvarlige evt. står for den del af en udsendelse.


Grafik titel/fjernstyring kan styres fra en anden side/tab i browseren og det kunne se sådan ud:


Men dette er primært ikke dig som livestreamer der skal håndtere  alt dette selvom det dog er muligt for een person at gøre det hele..

Mere fine livestreams er lidt planlagt men det ikke nødvendigt for den der streamer  til os håndtere andet end sin app.


Eks. kan den scene som hedder [Start-1]  måske indholde audio hvor en speaker kan sige noget til dem som kigger med.

Setup af scener og grafik kan være ens eller tilpasset forskellige typer af udsendelser - så dette er blot et eksempel på noget som kan det hele.

Scenen FotoNyt i dette eksempel kan være nyeste foto som vises som slideshow foto - som sendes direkte fra gaden til en cloud som hvor fotografen blot uploader sine nyeste foto så livestreams behøver ikke være kompliceret udsendelser men kan være fotos fra stedet, sendt fra mobil.

Flere fotografer kan være leverandør på samme tid - de skal blot ha en vejledning for live upload og bagefter kan man benytte foto til artikler.

Rettelser til ovestående kommer der sikkert efterhånden som vi finder ud af behov.

At livestream til denne platform kan dog gøres på flere måder og her vises dog kun eksempel med Larix broadcaster programmet.

Larix broadcaster også en muligheden for TalkBack forbindelse - det gør det muligt at snakke til den fotograf/journalist som laver livestream til os eks. via hovedtelefon tilsluttet kan man tale til journalisten og sige "kamera 2" du er på NU også kan han/hun starte med at tale og man kan sige kamera 3 du komme på omlidt - så både kamera 2 og kamera 3 har mulighed for at holde sig orienteret omkring instruktioner fra MasterControlRoom - det er som en slags walkietalkie funktion og den tale/instruktion kommer ikke med i udsendelsen - man kan benytte  brodcaster app til at sende til den livestream som kamera 2 og kamera 3 ligesom lytter med på evt.   Bemærk at der kan være forsinkelser på nogle sekunder fra en besked sendt til den er modtaget efter som der tale om en ekstra audio stream som sendes via en server til dem som lytter med på Talkback stream-kanalen.

Til interview med fjerngæster og med fjernvært anbefales - hvor flere snakker sammen anbefales en dog anden metode men Larix Broadcaster app er en god app til nogle livestream setup og video optagelser også.

 

 
407 Senest ændret Lørdag, 16 september 2023 11:15
Mere i denne kategori: