Remote Videoredigerings installation og rendering med kdenlive

26 juli 2023 Skrevet af 
i Blogs
  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Fjern installeret video editor som evt. kan tilgå en NAS/Cloud og lave video redigering fra computer/tablet som evt. ikke har kræfter til opgaven.

 

Videoeditor via Cloud-NAS:
 
Vi præsenterer en innovativ løsning til video redigering - en fjerninstalleret videoeditor, der er tilgængelig via vores cloud-platform. Uanset om du har modtaget videoklip til vores cloud via fjernstyret OBS eller anden kilde, giver denne fjernvideoeditor dig mulighed for at redigere dine videoer uden at downloade dem på din lokale computer eller bruge kraftige enheder til redigeringen.
 
Funktioner og Fordele:
 
Fjernadgang: Gennem en cloudforbindelse, understøttet af Cloudflare med brugervalidering, kan du nemt få adgang til vores videoeditor ved at indtaste din e-mail og en engangskode. Dette giver dig fleksibilitet til at redigere videoer fra din computer eller tablet, uanset hvor du er.
 
Samarbejdsevne: Flere brugere kan arbejde på samme videoprojekt samtidigt, uden at skulle foretage installationer eller have kraftige lokale maskiner. Dette giver effektivt samarbejde på tværs af teamet.
 
Render uden lokal editor: Du kan udføre redigering og rendere dine videoer direkte fra vores fjernvideoeditor uden at skulle have en lokal videoredigeringssoftware installeret. Den færdige video kan placeres på en fælles cloud-lagring til senere upload og publisering - afbryder du forbindelsen rendere den video ud selvom du er offlice og selvom den ikke er hurtig er det jo praktisk.
 
Krypteret sikkerhed: For at beskytte dine data og privatliv anvender vi en krypteret HTTPS-tunnel til forbindelsen med vores videoeditor, der hostes på domænet 'videoeditor.domainnavnet.dk'.
 
Flersproget support: Vi tilbyder muligheden for at indstille videoeditoren til Dansk sprog, for at gøre brugeroplevelsen mere tilpasset.
 
Kompatibilitet med lyd: Udover video redigering kan du også udføre grundlæggende lydredigering via browseren, hvilket gør det muligt at udføre flere opgaver i samme miljø.
 
Planer for Fremtiden:
Vi arbejder på at integrere vores fjernvideoeditor med forskellige cloud-platforme, herunder Google Drive og OneDrive. På denne måde kan brugerne vælge den lagring, de foretrækker. Vores mål er at give dig fuld kontrol over dine data og gøre dig mere selvforsynende.
 
Afsluttende bemærkninger:
Med vores fjerninstalleret videoeditor får du en kraftfuld redigeringsoplevelse, der ikke kræver tunge installationer eller kraftige computere.
Det er  næsten den ideelle løsning til at redigere og optimere dine videoprojekter, uanset hvor du befinder dig. 
346 Senest ændret Torsdag, 27 juli 2023 12:02
Mere i denne kategori: