Trådløs mikrofon til kamera/telefon

26 november 2023 Skrevet af 
i Blogs
  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Ralyin trådløs lavaliermikrofon eller Hollyland Lark M1

Ja OK, det var måske et blackfriday tilbud alligevel prisen var 20 euro altså blot omkring 150 Dkr og  Ralyin virker faktisk MEN super er de dog ikke.


Det smart er de to sendere har også stik til extern knaphuls mikrofon men de følger dog ikke med - men der er indbygget mikrofon på senderne plus vindhætte.
En god ting er mulighed for hovedtelefon stik på modtageren og det er lidt sjovt at senderen har to jackstik til extern mikrofoner.

Der ikke et USB-C til TRS jack kabel med kun TRS-TRS kabel samt et TRRS til TRS kabel.
- så der skal man evt. afskaffe sig et sådan kabel bestemt af ens telefon fordi mange nyere telefoner har jo USB-C stik.

Det ser Ralyin ser ud som det bare er mono men de kan anvendes til prisen og er bedre end manglede audio - at mikrofonen sidder tætter på kilden er alt bedre.

Jeg købte dem på Amazon.de  men ja der en stort spring op til Hollyland Lark M1 som både kommer en kasse hvor sendere/modtager kan lade op plus de
har bedre audio og både stereo og mono plus støjredution.

Der ikke ændret justeret på optagelse lyden - så det er som et mevo kamera valgte og lave det via en NDI forbindelse til OBS.
Man kan fjernestøj tilføje filter så audio er bedre også på de Relayin mikrofoner men ja Hollyland Lark M1 var bedre på mevo kamera og telefon.
Og ja støjen var mindre når Relayin havde extern mike på dem - hvorfor man kan sætte to på hver sender Relayin sendere men Hollyland har ikke den mulighed og heller ikke en monitor udgang som nok giver ekstra mening på en telefon løsning.


Ralyin Anmeldelser på Amazon med Kvaliteten af den optagede lyd er under minimumsforventningerne. Stor støj (enorm), flad lyd er korrekt men det hjælper med extern mike på dem.
 

318 Senest ændret Onsdag, 06 december 2023 23:46
Mere i denne kategori: