Je Suis Charlie og kridtbanditterne samt ytringsfriheden Fremhævet

08 januar 2015 Skrevet af 
i Blogs
  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

- Torsdag den 8 Januar kl 18:30  havde kridtbanditterne igen valgt og bruge deres ytringsfrihed,  tæt ved Frederiksberg Centret og naturligvis blev dette også registeret som en hændelse af politiet.

Kridtbanditterne havde valgt at gøre arbejdet lettere for politiet - så de kunne udlevere et krit artist certifikat til politiet med alle de oplysninger som der skal oplyses dvs. navn og adresse samt fødselsdag.

På seddel "certifikat" står også lidt om henvining til §77 I grundloven etc. hvilke oplysninger som man skal oplyse politiet om og det gør det jo lidt lettere for politiet og når der opstår en hændelse som når ytringsfriheden anvendes så kan kridt artister og banditter og andre som politiet føler trang til at registere udlevere det aktuelle certifikat til politiet.

#JeSuisCharlie

På samme tid i hele verden og i  vores TV kan vi høre nogle politikere udtrykke vigtigheden af  Ytringsfriheden skal bevares også for tegnere og forfattere osv. det er vigtigt at man ikke lader sig kue af terrorisme og de siger at vi står sammen i mod dette men I Danmark er det dog sådan at det bare lige at ytringsfriheden udtrykt med kridt skal jo registeres som en hendelse og politiet vil gerne ha dit cpr nummer selvom man ikke har pligt til at oplyse dette - der skal jo altid laves en fin rapport om sådan noget.

Sådan set kan politiet jo bare gå på facebook - så er der flere fine billeder og video som dokumentere den samme hendelse som det er når nogle benytter sig af §77 i grundloven.

Man behøver ikke være enig i alle budskaber - men det da fint at man ser værdien i ytringsfriheden sådan i teorien.


Det gælder ikke kun for politikerne og medierne.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/Video/2015/01/07/214645.htm 

16024 Senest ændret Lørdag, 10 januar 2015 16:32
Mere i denne kategori: