For et anstændigt Danmark

05 november 2015 Skrevet af 
i Blogs
  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

For et Anstændigt Danmark demostrationen den 4. november kl 1630

På trods af pressemeddelser osv. og mere end 2000 deltagere, måske 3000-4000 deltagere fik denne fine demostration ingen opmærksomhed hos vores mainstream media og det er på trods af hvor mange som er berørt af dette emne eller som har pårørende som er ramt.


På træds af krænkelser af grundlæggende menneskerettigheder, øget ulighed og svære fattigdom så var det meget svært at få medieopmærksomhed til denne protest og det kan godt undre sig over.
For et Anstændigt Danmark havde både sendt pressemeddelser ud og  flere syge og arbejdsløse havde delt opfordringer til at deltage men mange var naturligvis for syge eller havde ganske enkelt ikke råd til at være en del af den aktuelle protest og det er selvom de rent faktisk øskede dette.

facebook eventen står der:

Regeringen angriber de mest udsatte

Vi mener, at det er uanstændige vilkår, regeringen byder nogle af de mest udsatte grupper - Det vil skabe øget fattigdom og med stor sandsynlighed betyde, at familier vil ende på gaden og det vil ikke mindst ramme børnene meget hårdt.

Folk bliver ikke mere motiveret til at finde jobs ved at deres sociale vilkår forringes i umenneskelig grad. Og det er ikke muligt bare at 'tage et job', som beskæftigelsesministeren siger. For det første er der stor mangel på jobs og derudover er der masser af mennesker, der af forskellige årsager ikke kan arbejde - fx sygdom.

For at det ikke skal være løgn har regeringen også valgt at afskaffe fattigdomsgrænsen - men det bliver folk ikke mindre fattige og udsatte af.

Vi indkalder derfor til demonstration onsdag den 4. November kl 16.30 for en anstændig finanslov - NU. Vi mødes på Rådhuspladsen og går efter et par taler i samlet flok mod Christiansborg

https://facebook.com/suwalskilatinquarter

Indre Klang, rapduo

Flere Video klip kommer senere..

Se mere på https://www.facebook.com/For-et-anst%C3%A6ndigt-Danmark-960677757303880/

3532 Senest ændret Lørdag, 02 januar 2016 10:33
Mere i denne kategori: