Filip S

Filip S

For længe siden byggede jeg en lille box til at sætte på et videokamera så man kunne sende direkte fra gaden til evt. social platform og det virkede fint nok men jeg tænkte at det ville jo være smart og sende hjem til og derfra kunne sætte tekst/overlay grafik osv og optage den aktuelle stream, så voksede mit projekt fordi jeg tænkte behovet må der være andre som har også.

Docker eller podman er en mulighed for installation af software på tværs af platforme med linux/unix etc.
Om du vælger at installere det på VM eller som container så er det meget ens for både Ubuntu og debian og alternativet kan være Alpine linux for mere kompakt image.

Video optagelser fra uge på Rød Sommerlejr 2023 

Mandag d. 5 juni på Christiania ved plænen foran den Grå Hal. KÆRE DEJLIGE MENNESKER!

Så er det tid for den årlige MINORITETERNES GRUNDLOVSDAG på Christiania!

Begivenheden foregår mandag den 5. juni, kl. 14-23 på Ridebanen, plænen foran Den grå Hal! Del gerne i jeres netværk og til familie og venner! OG SÅ håber vi sandelig også at se jer selv, i levende live, på selve dagen for Danmarks Riges Grundlov, den 5. juni, her på Christiania, til MINORITETERNES GRUNDLOVSDAG 2023!

Extinction Rebellion er en decentraliseret, international og ikke-partipolitisk folkebevægelse, der bruger ikke-voldelig civil ulydighed for at presse regeringer til at handle retfærdigt på klima- og økokollapset.

Ghettoloven tvinger beboerne i Mjølnerparken ud af deres hjem. Bestyrelsen i Bo-Vita har besluttet at sælge to ud af fire gårde, så boligerne kan udlejes privat og give større afkast – på bekostning af almindelige mennesker. Bestyrelsen i Bo-Vita er ansvarlig for genhusningen af de beboere, der tvangsflyttes, men yder ikke transparent eller tilstrækkelig service. 

 

Arrangementet kommer til at foregå midt i Fælledparken og lige ved siden af Fagbevægelsens Hovedorganisations 1. maj.

Du kan komme i gang med at livestreame mere professionelt med en app.
Larix Broadcaster er et super smart app som kan en masse.

Side 1 ud af 6