Super User

Super User

På Github er der rigtigt mange spændende opensource projekter mere eller mindre vellykket.
Nogle af dem er måske blot inspiration til andre ideer - når nogle dør ud opstår der måske nye og bedre.

En kreativ åben netværks organisation. Videndeling, networking & formidling.

Statement
En Media Partisan og undergroundnews er for demokrati, retssikkerhed, menneskerettigheder, ytringsfrihed, mindretals- og svages rettigheder, retten til forskellighed samt frihed under ansvar plus lidt IT nørderi.

Foto og videograf – medie med livestream feeds og uploads til undergroundnews.

Er du fotograf/videograf kan du skabe focus på din dækning og billeder og er du også tilknyttet andre medier evt. eget kan du også linke til relevant artikel derpå.

Du vælger et passende artikel/blog foto og en sigende overskrift + nogle relevante kommentar plus tags hvis de findes.

Du kan lave et lille galleri i en blog samt måske henvise til relevant gallerier/artikler andre steder - det kan også være du deltager i kreativ udvikling af vores alternative streaming portal hvor vi kan lave livestreaming til flere platforme.

Den blog/artikel er også en reklame for dit arbejde andre steder – ligesom det jo er din blog/artikel som profilere dig som fotograf og mediepartisan – princippet gælder også for bevægelser/foreninger som kan du kan støtte via oplysning og din mediepartisans dækning.


Det kan være du både laver en blog med foto og video men din video også optræder under det sidste nye feed bestemt af din placering og tags – dynamisk skabte opdateret sider.

- Det er ikke KUN/bare et reklame site – fokus er dækning og oplysninger til borger + samfund er ønsket/målet men vi finder det også meget relevant at knyttet kreditering til dækning og yderligere oplysninger i det materiale du laver og bidrager med – og du skal selv ha ophavsretten/brugsretten til det som der bidrages med og den forbliver din – og du er selv ansvarlig for denne.

Du skal være opmærksom på at dele funktioner på sociale medier findes og har til foremål at skabe fokus på din artikel og undergroundnews dækning udført af dig og andre som bidrager til gøre undergroundnews til en alternativ dækning.


Vi har yderligere en restream tjeneste og en cloud så man kan sende sin stream hertil og få den publiseret til flere andre platforme.
 

Bloggere/Skribenter – medie feed og uploads til undergroundnews.

- Det er ikke KUN/bare et reklame site – fokus er dækning og oplysninger til borger + samfund er ønsket/målet men vi finder det også meget relevant at knyttet kreditering til dækning og yderligere oplysninger i det materiale du laver og bidrager med – og du skal selv ha ophavsretten/brugsretten til det som der bidrages med og den forbliver din – og du er selv ansvarlig for denne.

Du skal dog være opmærksom på at dele funktioner til sociale medier findes og har til foremål at skabe fokus på din artikel og en undergroundnews dækning udført af dig og andre som bidrager til gøre undergroundnews til en alternativ dækning på tværs af de sociale medier og grupper.

Browser COOKIE benyttes som en naturlig del af internet teknologien for at gøre betjening lettere og det ikke til en personlig overvågning men vi har ingen indflydelse på anden overvågning udført af NSA/FE eller andre former for demokratisk bekymrende overvågnings teknologi – som der kan findes og som kan udgøre en skade samt trussel for ytringsfriheden og demokratiet.

 

 

 

LiveStream

 

 

 

Vi tester lige nogle ting på sitet

Profile

Om

En sammenslutning af fotografer/klippere/journalister/skribenter og alternative medie folk - som også SELV producere lidt/noget indhold og dækker begivenheder af blandet art.

UnderGroundNews er en del af et mediepartisans projekt samt ide.


Mission

UnderGroundNews laver en alternativ dækning af begivenheder - på VORES egen måde.

Vi er os selv men samarbejder gerne med andre.
Tv stationer og andre kan samarbejde på tværs om de vil og andre medier kan evt. lave aftaler omkring download/brug af materiale.


Beskrivelse

- Ophavsretten altid tilhøre dem som skaber noget sammen og evt. anden brug af det materiale kræver naturligvis aftale med dem om dette.

Andre medier kan lave aftale med dem som ejer ophavsretten.

Det er en åben side - men for at undgå spam osv. så kan alle ikke poste på siden og man bør primært holde sig til materiale som man selv har lavet og medvirket i produktionen af.

Du må gerne benytte dele funktionen den på facebook - det kan være god ide hvis der er nogle budskaber du finder relevant at andre også høre/ser.


Du må ikke downloade og anvende information i andre sammenhæng - også selv om du er fra DR/TV2 så gælder ophavsretten ;)

En god artikel om dette findes her: http://www.nytimes.com/2013/10/27/opinion/sunday/slaves-of-the-internet-unite.html?pagewanted=all&_r=0