Filip S

Filip S

Fotograf og mediepartisan.
 

Jeg dækker lidt af hvert med foto/video - til medier som arbejderen og modkraft, tvmarieret samt undergroundnews.dk når tiden tillader det.
 


Jeg søger i øvrigt også arbejde, så jeg kan forsørge mig selv og mine to drenge betydeligt bedre.

Træt af fattigdom og undertrykkelse - jeg mener det er meget forkert hverdan livet skal handle om at overleve fremfor at leve.Du kan besøge min hjemmeside for yderligere oplysninger eller evt. kontakte mig via facebook.

PS. Hvis du er fotograf og laver foto/video reportage - samt gerne vil være mediepartisan så kontakt mig

 

Hvis du stadig kører El Capitan eller en hvilken som helst version af Mac OS X før 10.12.1, så er du ved at støde på problemer med nogle populære sikkerhedscertifikater.

Filip Stadler fra Undergroundnews.dk har lavet et forsøg hvor han via en Smartphone med 5 Ghz wifi som et hotspot  og hvor evt. kamera sender lokalt via wifi hotspot Intranet til en computer med OBS som så kan sende til internettet.

Med et udgangpunkt i en kendt lokaltv station har jeg lavet en forklaring på et setup hvor remote kamera streams sendes hjem til tv stationen og ind i en Tricaster450 videomixer.

Det kunne være et kamera som sender sit signal eller det kunne være en anden videomixer (måske obs) med flere tilkoblet flere kamera og hvor program-output sendes via SRT.

Der er jo mange muligheder men dette er udfra vi ikke bare kan opgradere Tricaster450 måske eller måske benyttede en anden fysisk videomixer løsning.

Den kamera/enoder box jeg har lavet kan også sende program-out 1080/25p out fra en BlackMagic ATM mini eller en RGBLink via SRT (max 100mbit pga rpi3).
 

Det er på høje tid at vi voksne tager ansvar og ofrer vores fredag i kampen for at beskytte fremtidens og nutidens Liv. Inspireret af børnene og Greta Thunberg vil vi strejke hver fredag indtil regeringen handler på klima- og biodiversitetskriserne, og afgiver magt til borgerne. IPCC's (FN's klimapanel) seneste, ekstremt dystre, rapport om klimaets tilstand, kalder på AKUT handling.

Amager Fælleds Venner tager til Retsmøde Tirsdag den 10. august kl. 9.00.

Kim Madsen risikere 8 års fængsel for at ha sagt: Burde Laura Lindahl burde iføres et kællingebidsel, eller hvordan får man ram på hende og hendes kumpaner. 

Politiet vil ha arbejdes ro og det får de også hvis man opføre sig ordenligt som pressefotograf.
Men derfra til at man vil forbyde dækning af politiforrretning er udemokratisk samt meget betænkeligt.

 

Restreaming er praktisk fordi hvis du eksempelvis transmittere en stream på 6mbit ud til youtube eller facebook så skal der jo være de 6 mbit tilstede hele tiden og hvis du så ønsker at din transmission også skal sendes til en anden tjeneste så bør vi ha 12 mbit frem publiserings serveren.


Jeg har tidligere sat rtmp restream op manuelt via redigering af nørdet server konfiguration, nu har jeg så fået lavet en løsning med en grafisk brugerflade og det inkludere også selve livestream playeren som kunne putte på et website med lidt simpel html iframe kode og playeren kan tilpasses i farme - men nu er det ikke missionen at at den computer skal gøre andet end at sende en stream til flere større og relevante platforme med flere kræfter til flere/ubegrænset antal brugere.

 

Kontradoxa interviewer Rikke Jespersen om aktivismen for at redde Amagerfælled

Lørdag den 30 januar fra kl 13 til 18:30 sendte mediehuset Solidaritet.dk/RadioAKtiv 5:30 times livestream og undergroundews.dk stod for restream.

Det er en opmærksomheds krævede opgave at "live" klippe en udsende af den længere varighed.
- så det er en fordel at være nogle stykker når man skal være OBS aktiv hele tiden men lidt praktisk nørde oplysninger bagved setup.

 

Side 1 ud af 9