Vi tester og justere stadig Fremhævet

28 februar 2014
  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Vi tester lige nogle ting på sitet

Profile

Om

En sammenslutning af fotografer/klippere/journalister/skribenter og alternative medie folk - som også SELV producere lidt/noget indhold og dækker begivenheder af blandet art.

UnderGroundNews er en del af et mediepartisans projekt samt ide.


Mission

UnderGroundNews laver en alternativ dækning af begivenheder - på VORES egen måde.

Vi er os selv men samarbejder gerne med andre.
Tv stationer og andre kan samarbejde på tværs om de vil og andre medier kan evt. lave aftaler omkring download/brug af materiale.


Beskrivelse

- Ophavsretten altid tilhøre dem som skaber noget sammen og evt. anden brug af det materiale kræver naturligvis aftale med dem om dette.

Andre medier kan lave aftale med dem som ejer ophavsretten.

Det er en åben side - men for at undgå spam osv. så kan alle ikke poste på siden og man bør primært holde sig til materiale som man selv har lavet og medvirket i produktionen af.

Du må gerne benytte dele funktionen den på facebook - det kan være god ide hvis der er nogle budskaber du finder relevant at andre også høre/ser.


Du må ikke downloade og anvende information i andre sammenhæng - også selv om du er fra DR/TV2 så gælder ophavsretten ;)

En god artikel om dette findes her: http://www.nytimes.com/2013/10/27/opinion/sunday/slaves-of-the-internet-unite.html?pagewanted=all&_r=0

1876