Shadow ban og app som youtube ikke kan lide

05 november 2023 Skrevet af 
i Blogs
  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Engang så var både facebook og youtube medier som content creaters kunne bruge til publisering og folk kunne abbonere på deres farvorit kanaler og sider men sådan er det ikke mere, hvis det står til mange sociale medier.


I dag selvom du abbonere er det ikke sikkert du får notifikationer om nyt indhold selvom du abbonere så vil algoritmer bestemme hvad de sociale medier syntes du skal se og det ikke nødvendigvis noget du selv har valgt og det betyder indhold ikke dukker op fordi de kan være shadowbanned og døbt til at leve skyggen.

En ny app med navnet GrayJay kan nu holde øje med ændringer på dine ynglings/farvorit kanaler og youtube er slet ikke glad for den mulighed.
En anden fordel lad os sige en content creater bannes og kanal lukkes af youtube så vil appen også kunne orientere omkring andre platforme hvor man så kan følge sin farvorit leverandør - en af de større youtubere Louis Rosmann havde omtalt denne app og bare omtalen betød anmeldelse og trusler om lukning af hans youtube kanal.

Youtube vil gerne eje brugerne og det indhold som publiseres - hvilket er et problem hvis de alene kan bestemme hvad som er værd at gemme og vise.

 

428 Senest ændret Søndag, 05 november 2023 16:51
Mere i denne kategori: