Livesnak interaktiv livestreams

10 december 2021 Skrevet af 
i Blogs
  • Skriftstørrelse
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Screen Capture Screen Capture

Hvis man vil lave en livestream hvor lidt af udsendelsen er interaktiv chat/snak benyttet hvor dem som kigger med kan skrive spørgsmål til dem som afvikler udsendelsen.

Man kan også benytte de sociale medier til dette hvis brugerne er derpå eller man har sin helt egen løsning.

Det kan være det man fremviser/streamer ud ikke ønskes sendt på Youtube eller facebook etc. men måske et udvalgt begrænset publikum/udvalgt vip for gæster medlemmer osv. Eller facebook Youtube måske ikke tillader indholdet.

Der kan være fordele og ulemper ved at være afgrænset de af krav på de sociale platforme i forhold til ens egen platform - men ja så det godt med anden lokal mulighed.

Det interaktive element kan måske være et relevant for selve udsendelsen - vi afprøver vores egen livesnak sådan du kan skrive med andre som kigger med på en livestream men det udlukker ikke at man naturligvis også kan benytte Youtube og facebook funktionen men man kan også lave sin egen "livesnak" på sit eget website.

Det ikke det samme som at dem som kigger med inviteres ind i udsendelselsen selvom man godt kunne lave evt. feedback komme med ud i vores livestream så er livesnak systemmet en option hvor man kunne stille spørgsmål til evt. publikum eller omvendt publikum kunne spørge om noget  eller fremføre ønsker som kunne blive besvaret interaktivt i en aktuel udsendelsen.  Man kan også bruge det som intern kommunikation omkring en udsendelse hvor andre måske checker output inden det restreames.

På nuværende tidpunkt er dette implementeret i "mini" skala  og det er muligt at kombinere med restreamer.

Hvis du vil afprøve det kan du se det på - dog er livesnak kun muligt når der en aktiv livestream.

Se mere på livesnak.undergroundnews.dk

I et lidt støre setup til flere brugere vil man også lave flere streams i forskellig kvalitet/opløsning end hvad jeg har valgt i det aktuelle eksempel.

Selve chatten kan let klare flere 1000 brugere - det er typisk audio/video som kan belaste forbindelsen mere end livesnak chat/snakke tjenesten.

 

577 Senest ændret Onsdag, 28 september 2022 16:08
Mere i denne kategori: